Masajul datează de peste 4000 de ani, a fost folosit în permanență pentru tratarea anumitor deficiențe energetice ale organismului, menține sănătatea fizică și mentală, stres-ul find o parte din moștenirea noastră evolutivă .


 
 
Pentru a obține o stare generală bună, este necesar să acordăm atenție propriului nostru organism: somn, relaxare, alimentație de calitate, efort fizic.

Vă așteptăm să pășiți în camera de masaj și să vă bucurați într-un ambient plăcut și special amenajat pentru a vă reda starea de bine. Această terapie se desfășoară în intimitatea de care aveți așa de mult nevoie, dar este așa de greu de găsit în lumea agitată în care trăim .

Beneficiile masajului

  • Contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine și a celei limfatice, activează circulația în tot corpul;
  • Stimulează și calmează sistemul nervos cât și cel endocrin;
  • Constituie un mijloc deosebit de eficient împotrivă încordărilor excesive, a tensiunilor psihice, a durerilor, a stării de neliniște și a stresului;
  • Mărește mobilitatea și flexibilitatea încheieturilor, articulatiile devenind mai sănătoase;
  • Crește elasticitatea mușchilor, orice metodă de masaj contribuie la creșterea cantității de sânge și oxigen în mușchi;
  • Reduce tensiunea musculară, elimină durerile și contracturile musculare;
  • Masajul  îmbunătățește starea epidermei;
  • Contribuie la detoxifierea organismului și la îmbunătățirea sistemului imunitar;
  • Masajul reduce stratul adipos.

Contraindicații

Persoanele cu varice foarte pronunțate, femei însărcinate (până în luna a 3-a), boli de piele, vase sparte, femeile ce sunt în perioada menstruației (zona abdomenului).

MASAJ DE RELAXARE

 
Masaj de relaxare
 
Masajul de relaxare și întreținere se face cel puțin o dată pe săptămână. Menține organismul sănătos și oferă un tonus ridicat. Are ca scop activarea circulației sanguine, ajută la menținerea elasticității pielii și a articulațiilor, la relaxarea și tonifierea musculară specifică unui organism sănătos și înlătura starea de oboseală. Acest masaj ajută și la eliminarea toxinelor din organism și la regenerarea țesuturilor.

Atunci când te gândești la masaj nu ai cum să nu privești către relaxare și la numeroasele beneficii pentru sănătate. Cu toate că masajul reprezintă printre altele și o variantă bună pentru a scăpa de stres, cei mai mulți care îl practică au în vedere numeroasele atuuri pe care le aduce pentru starea de sănătate.
În principal, prin masaj ar trebui să înțelegem o modalitate benefică de a alunga stările de rău și de a insănătosi organismul.
De aceea, cele mai multe spitale ori stațiuni de recuperare folosesc masajul drept tehnică în procedurile de vindecare și tratament al pacienților afectați de numeroase afecțiuni.

MASAJ ANTICELULITIC

 
Masajul anticelulitic este ideal datorită faptului că are un impact puternic asupra sistemului circulator și limfatic. Masajul anticelulitic nu tratează definitiv și complet celulita, însă poate contribui cu siguranță la uniformizarea suprafeței pielii prin ascunderea depunerilor de țesut adipos vizibile sub formă umflăturilor inestetice. Masajul anticelulitic ajută la eliminarea toxinelor dintre țesuturi și la eliminarea celulitei.

Acest tip de masaj este mai degrabă un masaj terapeutic, ce are drept scop indepărtarea punctelor de grăsime existențe sub piele. De aceea, cele mai multe femei solicită realizarea acestui tip de masaj, astfel încât să poată scăpa cât mai ușor de celulită. Se realizează de terapeuți cunoscuți și este benefic în tratarea acestei afecțiuni ce afectează aspectul pielii coapselor, picioarelor, mâinilor, feselor și chiar sânilor.

MASAJ CU MIERE

 
 
Starea de dezechilibru generată de acumularea de toxine în corp, produce perturbări organice și energetice, accelerează procesele de îmbătrânire a pielii, a diverselor organe și apare suferința. Dacă dezechilibrul persistă în timp, se instalează boală. Acest masaj crește rapid circulația sângelui în straturile profunde ale pielii și mușchi, contribuind la îmbunătățirea nutriției organelor interne și a țesuturilor.

    Fiindcă mierea  conține substanțe active din punct de vedere biologic, ea absoarbe toxinele și contribuie la o mai rapidă eliminare a lor din organism. Un asemenea masaj este foarte eficient și pentru creșterea circulației limfei, în cazurile în care se dorește o cât mai bună curățare a organismului de toxinele acumulate dintr-o alimentație cu aditivi chimici, medicamente, fumat, mediul înconjurător, etc. Astfel, se poate îmbunătăți starea întregului organism, precum și starea de spirit.

    Mierea este unul dintre cele mai vechi trucuri pentru a întreține frumusețea, a prelungi tinerețea corpului și a tenului. Pe lângă beneficiile deja cunoscute ale masajului, introducerea mierii în masaj ajută atât la hrănirea pielii, cât și la curățarea ei de celulele moarte, precum și golirea glandelor sebacee și sudoripare de deșeurile acumulate la nivelul lor. În acest mod, masajul cu miere are efecte notabile și pentru reducerea greutății sau eliminarea celulitei. După efectuarea acestui masaj, pielea devine mai elastică și netedă, ca de bebeluș.
       Cercetările științifice au arătat că, prin masajul cu miere de albine se dezvoltă o circulație celulară a sângelui care are o viteză capabilă să omoare chiar și o celulă canceroasă. Această este explicația că foarte mulți oameni se simț excelent după un astfel de masaj.

Pentru că masajul să fie eficient, este necesar să se facă două-trei ședințe pe săptămâna, timp de o luna. Apoi, se poate face o singură ședința pe luna.

Nu ezitați să ne contactați la numărul :
+40 (774) 659 828
pentru a face o programare