Servicii de COSMETICĂ


EPILAT

Te-ai gândit vreodată că epilarea poate fi și o experientă plăcută? Ce-ai spune dacă ai putea să scapi de firele de păr nedorite de pe mâini, picioare și din alte locuri unde își fac loc fără să întrebe, cu ceară pentru epilat elastică profesională?

De ce este epilarea cu ceară elastică mereu în trend? Deși există diverse metode de epilare, unele mai noi, altele mai vechi, cert este că, indiferent de trendurile de moment, femeile se întorc constant la epilarea cu ceară. Femeile nu își doresc doar să elimine părul de pe corp, își doresc și o piele netedă și catifelată. Epilarea cu ceară elastică îndeplinește cel mai bine ambele obiective, pentru că odată cu părul, îndepărtează și un strat de celule moarte de pe suprafața pielii, lăsând-o moale și catifelată.

Deși femeile adoră ritualurile de îngrijire și frumusețe, totuși doresc rezultate durabile; epilarea cu ceară elastică excelează și din acest punct de vedere, știut fiind faptul că rezultatele acestei metode de epilat au rezultatele cele mai îndelungate.

Bucură-te de o piele fină și corpul tău îți va mulțumi!

SPRÂNCENE PERFECTE

Frumusețea înseamnă şi sprâncene perfect definite şi conturate, iar acum poţi să nu-ţi mai faci griji în această privinţă! E timpul să dispară eterna problemă a liniei şi formei sprâncenelor tale.
Deși ușor neglijate sau apreciate drept un detaliu estetic insignifiant, sprâncenele trebuie să arate impecabil in orice moment al zilei sau al serii. Forma lor trebuie modificată în funcție de fizionomie, deoarece au puterea de a îmblânzi o față mai dură sau de a da un plus de putere și clasă, când este vorba de o figură prea copilăroasă.

De-a lungul vremii sprâncenele au jucat un rol important în moda. Astăzi specialiștii nu ne mai impun o anume formă a sprâncenelor, de aceea fiecare are dreptul, când vine vorba de frumusețea naturală, să exploateze la maxim fiecare posibilitate de a-și îmbunătăți aspectul, fără intervenții drastice. Sprâncenele frumos lucrate pun în valoare întreagă fizionomie și dau un plus de feminitate. De aceea, pensatul sprâncenelor trebuie să fie la fel de important pentru ține că o tunsoare bine aleasă, o coafură stylish sau un make-up impecabil.

Nu ezitați să ne contactai la numărul:
+40 (774) 659 828
pentru a face o programare